IC I DAG

Siden en beskeden start i 1963 har Listefabrikken I.C. i Bindslev udviklet sig til en moderne industrivirksomhed med et produktionsareal på næsten 6.000 m2


Fremstilling af lister til byggeriet udgør en stor del af den samlede produktion, men også håndværk og møbelindustri er aftagere af lister og trækomponenter til videreforarbejdning.

En tip-top moderne maskinpark sikrer en ensartet og rationel listeproduktion, der gennem leverancer til bl.a. danske typehusproducenter når ud til mange lande i verden.

Listefabrikken I.C. importerer træ fra alle verdensdele i form af planker eller brædder. Fyrretræ af bedste kvalitet fra Sverige og Finland ovntørres på egne anlæg inden opskæringen. Men også de mere eksotiske træsorter som f.eks. mahogni og teak benyttes til listeproduktionen.

Dygtige medarbejdere med indgående kendskab til betjening bl.a. af de avancerede kehlemaskiner, er rygraden i firmaets produktion af lister.

Flere har deltaget i udviklingen fra den håndværksprægede listefremstilling til nu en af landets største industrivirksomheder af sin art.

Et bredt sortiment og en 1. klasses kvalitet i udsøgte træsorter, gør sammen med en betydelig produktionskapacitet Listefabrikken I.C. til en stabil og konkurrencedygtig leverandør af trælister.

Vores samarbejdspartnere​

Plus den danske træindustri

Listefabrikken I C A/S​

CVR: 12829574

Adresse

Industrivej 4 - 9881 Bindslev

Ring til os

Telefon: 98 93 82 77

Skriv en besked

E-mail: info@listefabrikken.dk